OM STENGADEKLINIKKEN

I 1997 flyttede klinikken fra Vesterbro ind i det karakteristiske gule hus på Stengade – lige over for den store parkeringsplads, hvor den gamle rutebilsstation lå i sin tid. Klinikken har et godt renommé – og det værdsætter og værner vi om. Vi har altid haft et åbent samarbejde med andre behandlergrupper og har altid ment, at man skal holde sig til det, man er rigtig dygtig til. Derfor indledte vi i januar 2009 et tæt samarbejde med den dygtige fysioterapeut Karsten Ekmann, som er flyttet ind på 1. sal i vores gule bygning. Vi har erfaret at kombinationen af kiropraktik og fysioterapi ofte kan følge de patienter i mål, som andre behandlere har måtte opgive. Kiropraktikken og Fysioterapien deler patienter, journalsystem og sekretærer, men hjemmesiden er delt op i en Kiropraktisk og en Fysioterapeutisk del. Du kan klikke dig videre til dit interesseområde øverst på siden. Hverken kiropraktor- eller fysioterapeutbehandling i Kiropraktisk Klinik Stengade kræver henvisning fra egen læge. Du kan læse mere om tilskud fra Sygesikring og “Danmark” nedenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores tværfaglige klinik.

om-os-img

TEAMET

Mike Feiner

Kiropraktor

Jacob Villefrance

Kiropraktor

Janne Riisager

Kiropraktor

Lasse Larsen

Kiropraktor

Heidi Andersen

Kiropraktor

Trine Kaa Stæhr

Kiropraktor

Karsten Ekmann

Fysioterapeut

Line Bakgaard Vester

Sekretær

Mette Rasmussen

Sekretær

Rikke Skov

Sekretær

Anette Bloch

Sekretær

PRISER & TILSKUD

Eksempler på priser og diverse

Dit første besøg hos kiropraktoren koster per 1. april 2024 kr. 668,41. Hvis du er medlem af “Danmark” vil prisen være kr. 456,41.

En typisk opfølgende behandling koster per 1. april 2024  kr. 349,85. Hvis du er medlem af “Danmark” vil prisen være kr. 243,85.

Vi har flere og flere der via. forsikringer og pensionsordninger gennem arbejdet får tilskud til eller behandlingen hos Kiropraktor og Fysioterapeut betalt. Vi har ikke aftaler med alle sundhedsordninger. Ved nogle ordninger lægger du selv ud og får refunderet din behandling af din sundhedsordning – ved andre ordninger kan vi stå for afregning.

Vores Fysioterapeut – Karsten Ekmann – arbejder uden for Sygesikringen. Du får de normale tilskud til Fysioterapi fra “Danmark”

om-os_logo

Alle honorarer og tilskud er fastsat efter årlige overenskomstforhandlinger mellem Dansk Kiropraktorforening og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Alle der har et sygesikringsbevis har ret til tilskud fra Den Offentlige Sygesikring. Det er ikke nødvendigt med en henvisning fra egen læge for at modtage tilskud fra Sygesikringen. Al behandling foretaget i Kiropraktisk Klinik Stengade er tilskudsberettiget.

AKTUELLE HONORARER & TILSKUD

om-os_logo2
Er du medlem af Sygesikringen “Danmark” er der tilskud til behandlingen herfra. Vi indberetter automatisk til “Danmark”, hvis du ønsker det.

AKTUELLE TILSKUD FRA DANMARK

SÅDAN FINDER DU OS

ADRESSE

Stengadeklinikken

Stengade 6-8 DK-9000 Aalborg

Booking på tlf (+45) 98 13 46 06

SE OS PÅ GOOGLE MAPS

ÅBNINGSTIDER

Mandag til torsdag: 07.00-17.30
Fredag: 07.00-14.00
Lørdag og søndag: Lukket

Patientsikkerhed

Utilsigtede hændelser

En utilsigtet hændelse er en begivenhed, der medfører skade eller risiko for skade på patienten, som ikke skyldes patientens sygdom.

Med skade menes utilsigtet fysisk overlast. Det gælder også, hvis skaden forinden blev afværget. Hvis kiropraktorerne oplever en utilsigtet hændelse i deres daglige arbejde eller får kendskab til dette hos andre sundhedsprofessionelle indrapporteres, i overensstemmelse med kravene i lovgivningen, den utilsigtede hændelse på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside www.stps.dk eller www.dpsd.dk.

Bekendtgørelse om rapportering af utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet mv: https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=134520

Klage over behandlingsforløbet

Hvis man ønsker at klage over behandlingsforløbet hos kiropraktoren, kan man kontakte Styrelsen for Patientsikkerhed på www.stps.dk. Hvis det drejer sig om erstatningssag, kan man melde det til patienterstatningen på www.patienterstatningen.dk

© Kiropraktisk Klinik - Stengade 6-8 - DK-9000 Aalborg - Tlf: +45 98 13 46 06