KIROPRAKTIK & SPORT

Kiropraktikken er blevet en stadig større del af sportens verden. Er man ivrig sportudøver, er det essentielt, at kroppen til enhver tid er optimalt fungerende. Overbelastingsskader ødelægger mange talenter og slukker glæden ved at dyrke sport – i bedste fald bliver man tvunget til at holde pause fra sporten i en periode.

Overbelastningsskader
Overbelastningsskader skal forebygges. Det meste af ansvaret ligger ved sportsudøveren selv, men den forbyggende kiropraktiske behandling er en uundværlige følgesvend. Overbelastningsskader udvikler sig over tid. Årsagen kan være selvforskyldt i form af overtræning eller forkerte bevægemønstre.

Kiropraktoren kan hjælpe hvis det forkerte bevægemønster skyldes fejlstillinger i kroppens led. Det er vigtigt at et forkert bevægemønster brydes hurtigst muligt. Jo længere tid overbelastningen står på jo længere og mere kompliceret bliver det efterfølgende behandlingsforløb. Vi anbefaler vores patienter, at få kroppen tjekket forebyggende. Intervallet for forbyggende behandlinger er individuelt og tilpasses løbende.

Akutte skader
Nogle akutte skader kunne være undgået, hvis kroppen havde været helt i balance, men ikke alt kan forebygges.

Sport er skyld i mange akutte skader og behandlingen af sådanne går ud på at få normaliseret funktionen hurtigst muligt.

Ofte venter der et genoptræningsforløb og i den fase er er fysioterapien i huset en vigtig samarbejdspartner.

Vi glæder os til at se dig og din familie

sport_img1

sport_img2

OMRÅDER INDEN FOR KIROPRAKTIK

KIROPRAKTIK & BØRN

Kiropraktisk behandling og undersøgelse af børn og spædbørn falder naturligt ind i klinikkens behandlingsfilosofi.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & SPORT

Kiropraktikken er blevet en stadig større del af sportens verden. Er man ivrig sportudøver, er det essentielt, at kroppen til enhver tid er optimalt fungerende.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & ALDERDOM

Som skrevet på forsiden er vores motto: “Kiropraktik for hele familien”, og det burde indeholde “hele livet”. Det har aldrig været mere vigtigt at holde sig rørig og skadesfri, end når alderdommen begynder at træde ind.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & NERVESYSTEMET

Helt siden Kiropraktikkens grundlæggelse af Daniel David Palmer i 1895 har nervesystemet haft en central rolle i den kiropraktiske behandling.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & ALLERGI

Det er vores erfaring, at jo tidligere vi får mulighed for at løse de kiropraktiske problemer – jo større er chancen for, at kroppen kan frigøre sig fra symptomer på astma og allergi.

LÆS MERE

KIROPRAKTOR & HOVEDPINE

Hovedpine er et symptom som vi allesammen kender, og det er en hyppig årsag til, at folk søger hjælp hos kiropraktoren

LÆS MERE
© Kiropraktisk Klinik - Stengade 6-8 - DK-9000 Aalborg - Tlf: +45 98 13 46 06