KIROPRAKTIK & HOVEDPINE

Hovedpine er et symptom som vi allesammen kender, og det er en hyppig årsag til, at folk søger hjælp hos kiropraktoren. Hovedpinen er en alarmklokke, der fortæller os, at noget er galt. Oftest er den spændingsrelateret, men den kan have mange årsager og ligeså mange ansigter.

Vi hjælper rigtig mange patienter af med deres demotiverende og tærende hovedpine, og de patienter er vores allermest lykkelige og entusiastiske gæster. De patienter, der er lettest er hjælpe, er dem med den spændingsrelaterede hovedpine, men vi hjælper også patienter med andre former for hovedpiner, som f.eks kunne bunde i stress eller have migrænelignende karakter.

Vi kan ikke fjerne tendensen til at kunne få hovedpine eller migræne, men vi kan fjerne eller mindske nogle af de faktorer, som er med til at udløse den. Ofte er man godt selv klar over andre ting, man selv skal være opmærksom på. Det kunne være at sige ja til for mange ting, dårlige arbejdsstillinger, for lidt motion eller ting i kosten der skal undgås.

Vi har oplevet en stigende tendens til at børn får hovedpine. Det gælder om at få brudt et hovedpinemønster hurtigst muligt. Hvis ikke vi finder en kiropraktisk årsag til problemet, informerer vi herom og henviser videre, hvis det er aktuelt.

Vi glæder os til at se dig og din familie

hovedpine_img1

hovedpine_img2

OMRÅDER INDEN FOR KIROPRAKTIK

KIROPRAKTIK & BØRN

Kiropraktisk behandling og undersøgelse af børn og spædbørn falder naturligt ind i klinikkens behandlingsfilosofi.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & SPORT

Kiropraktikken er blevet en stadig større del af sportens verden. Er man ivrig sportudøver, er det essentielt, at kroppen til enhver tid er optimalt fungerende.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & ALDERDOM

Som skrevet på forsiden er vores motto: “Kiropraktik for hele familien”, og det burde indeholde “hele livet”. Det har aldrig været mere vigtigt at holde sig rørig og skadesfri, end når alderdommen begynder at træde ind.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & NERVESYSTEMET

Helt siden Kiropraktikkens grundlæggelse af Daniel David Palmer i 1895 har nervesystemet haft en central rolle i den kiropraktiske behandling.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & ALLERGI

Det er vores erfaring, at jo tidligere vi får mulighed for at løse de kiropraktiske problemer – jo større er chancen for, at kroppen kan frigøre sig fra symptomer på astma og allergi.

LÆS MERE

KIROPRAKTOR & HOVEDPINE

Hovedpine er et symptom som vi allesammen kender, og det er en hyppig årsag til, at folk søger hjælp hos kiropraktoren

LÆS MERE
© Kiropraktisk Klinik - Stengade 6-8 - DK-9000 Aalborg - Tlf: +45 98 13 46 06