KIROPRAKTIK & BØRN

Kiropraktisk behandling og undersøgelse af børn og spædbørn falder naturligt ind i klinikkens behandlingsfilosofi.

Vi er af den opfattelse, at langt de fleste af de problemer, vi døjer med i vores voksne liv, har været mange år undervejs. Det er vores erfaring, at jo hurtigere man tager fat på disse problemer, jo lettere er de at løse. Det er derfor helt naturligt, at vi starter med vores børn.
Ca. 20% af vores patienter er fra 0-15 år. Det er en usædvanlig aldersfordeling i en kiropraktisk klinik. Ca. 50% af alle Nordjyske kiropraktiske patienter i aldersgruppen 0-15 år bliver behandlet i Kiropraktisk Klinik Stengade (ifølge en statistik fra Sygesikringen). Det vidner om, at det er en gruppe patienter vi prioriterer højt og selvsagt også har erhvervet stor ekspertise i at behandle.

Langt de fleste af vores “små” patienter er henvist af mødre og fædre, der har fået behandlet deres børn på klinikken, men vi får også mange børn henvist af andre “professionelle”, som har med børnene at gøre. Det er Sundhedsplejersker, Jordmødre, Kranio Sakral Terapeuter og Fysioterapeuter med speciel interesse for børn, der henviser.

Henvisningsårsagerne er mangfoldige – et udpluk kunne være:
Et skævt kranie pga en favoritside med hovedet eller at den lille ligger i “bananform”
Utrøstelig gråd i mange af døgnets 24 timer.
Forstoppelse

Ved børn ældre end 6 måneder kunne det være:
Dårligt immunforsvar – gentagne infektioner, gentagne mellemørebetændelser.
Astma/Allergier.
Funktionsforstyrrelser enten grundet forstyrrelser i nervesystemet eller begrænsninger i ledfunktion.

Behandlingen af spædbørn er meget blid og ofte helt uden de “knæklyde”, man normalt forbinder med den kiropraktiske behandling.

Vi ved godt, at det er den lille “guldklump”, vi har fat i 🙂

born_img1

born_img2

OMRÅDER INDEN FOR KIROPRAKTIK

KIROPRAKTIK & BØRN

Kiropraktisk behandling og undersøgelse af børn og spædbørn falder naturligt ind i klinikkens behandlingsfilosofi.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & SPORT

Kiropraktikken er blevet en stadig større del af sportens verden. Er man ivrig sportudøver, er det essentielt, at kroppen til enhver tid er optimalt fungerende.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & ALDERDOM

Som skrevet på forsiden er vores motto: “Kiropraktik for hele familien”, og det burde indeholde “hele livet”. Det har aldrig været mere vigtigt at holde sig rørig og skadesfri, end når alderdommen begynder at træde ind.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & NERVESYSTEMET

Helt siden Kiropraktikkens grundlæggelse af Daniel David Palmer i 1895 har nervesystemet haft en central rolle i den kiropraktiske behandling.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & ALLERGI

Det er vores erfaring, at jo tidligere vi får mulighed for at løse de kiropraktiske problemer – jo større er chancen for, at kroppen kan frigøre sig fra symptomer på astma og allergi.

LÆS MERE

KIROPRAKTOR & HOVEDPINE

Hovedpine er et symptom som vi allesammen kender, og det er en hyppig årsag til, at folk søger hjælp hos kiropraktoren

LÆS MERE
© Kiropraktisk Klinik - Stengade 6-8 - DK-9000 Aalborg - Tlf: +45 98 13 46 06