KIROPRAKTIK & ALLERGI

Astma og allergi er et stigende problem i den vestlige verden. Ved en allergisk reaktion kan vores immunforsvar ikke kende forskel på ven og fjende, og det reagerer på proteinstoffer i kroppen, som det ikke burde. Vi kender ikke årsagen, men det er nærliggende at mistænke vores kost og livsstil.

Den kiropraktisk filosofi bygger omkring kroppens evne til at hele sig selv og tilpasse sig det miljø, den befinder sig i. En af de senere teorier omkring årsagerne til astma og allergi kaldes “hygiejneteorien”. Den bygger på teorien omkring, at kroppen har brug for skidt og infektioner, for at vores immunforsvar kan udvikle sig rigtig.

Det moderne menneske har tendens til at pakke sig ind i cellofan. Vi rører ikke ved maden, hvis den har overskredet sidste salgsdato, vi vaccinerer os mod alverdens sygdomme, og vi tyer hurtigt til antibiotika, hvis det mindste tegn på sygdom viser sig.

Immunforsvaret er som en muskel – det skal trænes. Ordsproget omkring 7 kg skidt om året er ikke helt forkert.

Nogle gange håndterer allergikeren sin allergi bedre end andre gange. En stressfri krop kan bedre håndtere de udfordringer, den står overfor. Den kiropraktiske behandling hjælper kroppen fri fra spændinger og stress på nervesystemet.

Det er vores erfaring, at jo tidligere vi får mulighed for at løse de kiropraktiske problemer – jo større er chancen for, at kroppen kan frigøre sig fra symptomer på astma og allergi. Vores successrate falder med alderen. Det er så vigtigt, at vi får set børnene så tidligt som muligt.

Vi glæder os til at se dig og din familie

allergi_img1

allergi_img2

OMRÅDER INDEN FOR KIROPRAKTIK

KIROPRAKTIK & BØRN

Kiropraktisk behandling og undersøgelse af børn og spædbørn falder naturligt ind i klinikkens behandlingsfilosofi.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & SPORT

Kiropraktikken er blevet en stadig større del af sportens verden. Er man ivrig sportudøver, er det essentielt, at kroppen til enhver tid er optimalt fungerende.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & ALDERDOM

Som skrevet på forsiden er vores motto: “Kiropraktik for hele familien”, og det burde indeholde “hele livet”. Det har aldrig været mere vigtigt at holde sig rørig og skadesfri, end når alderdommen begynder at træde ind.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & NERVESYSTEMET

Helt siden Kiropraktikkens grundlæggelse af Daniel David Palmer i 1895 har nervesystemet haft en central rolle i den kiropraktiske behandling.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & ALLERGI

Det er vores erfaring, at jo tidligere vi får mulighed for at løse de kiropraktiske problemer – jo større er chancen for, at kroppen kan frigøre sig fra symptomer på astma og allergi.

LÆS MERE

KIROPRAKTOR & HOVEDPINE

Hovedpine er et symptom som vi allesammen kender, og det er en hyppig årsag til, at folk søger hjælp hos kiropraktoren

LÆS MERE
© Kiropraktisk Klinik - Stengade 6-8 - DK-9000 Aalborg - Tlf: +45 98 13 46 06