KIROPRAKTOR I AALBORG

Har du blot søgt en kiropraktor i Aalborg og kender ikke klinikken, kan du læse lidt mere om vores klinik, vores behandlingsmetoder og vores kiropraktiske filosofi, inden du foretager dit valg.

Vores motto er: ”Kiropraktik for hele familien”, og hvis der havde været plads i logoet, burde der også have stået: ”gennem hele livet”. Kiropraktik kan hjælpe mennesker i alle aldre med symptomer så forskellige som astma og smerter fra et lændehold. Fælles for alle de mennesker vi hjælper af med et symptom er, at de har en funktionsforstyrrelse i et eller flere af kroppens led.

Vores behandlingsteknik og behandlingsforløb er tilpasset den enkelte patient. Vi har altid haft et åbent forhold til andre behandlergrupper, og vi er ikke kede af at sende patienter videre, hvis ikke kiropraktik er tilstrækkeligt. Vi mener dog, at alle mennesker på et eller andet niveau kan have glæde af kiropraktikken.

Kiropraktik-img

OMRÅDER INDEN FOR KIROPRAKTIK

KIROPRAKTIK & BØRN

Kiropraktisk behandling og undersøgelse af børn og spædbørn falder naturligt ind i klinikkens behandlingsfilosofi.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & SPORT

Kiropraktikken er blevet en stadig større del af sportens verden. Er man ivrig sportudøver, er det essentielt, at kroppen til enhver tid er optimalt fungerende.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & ALDERDOM

Som skrevet på forsiden er vores motto: “Kiropraktik for hele familien”, og det burde indeholde “hele livet”. Det har aldrig været mere vigtigt at holde sig rørig og skadesfri, end når alderdommen begynder at træde ind.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & NERVESYSTEMET

Helt siden Kiropraktikkens grundlæggelse af Daniel David Palmer i 1895 har nervesystemet haft en central rolle i den kiropraktiske behandling.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & ALLERGI

Det er vores erfaring, at jo tidligere vi får mulighed for at løse de kiropraktiske problemer – jo større er chancen for, at kroppen kan frigøre sig fra symptomer på astma og allergi.

LÆS MERE

KIROPRAKTIK & HOVEDPINE

Hovedpine er et symptom som vi allesammen kender, og det er en hyppig årsag til, at folk søger hjælp hos kiropraktoren

LÆS MERE
© Kiropraktisk Klinik - Stengade 6-8 - DK-9000 Aalborg - Tlf: +45 98 13 46 06