SMERTER I SKULDER

Vi ser ofte patienter, som oplever smerter i skulderen. Der kan være tale om en frossen skulder / kold skulder eller en egentlig skulderskade, som alle medfører skuldersmerter. Vi ser dog også patienter med udefinerbare smerter i skulderen og vi oplever mange gange, at der er tale om et problem i nakken i stedet. Vi undersøger patienten grundigt for at finder årsagen på smerterne og på denne måde kan vi behandle årsagen til skuldersmerterne i stedet for kun at symptombehandle. Vi ser endvidere flere og flere patienter med smerter i skulderen, som henvender sig klinikken for at blive udredt i forhold til, om en egentlig operation vil gavne dem.

En del patienter har allerede været gennem en skulderoperation, men patienten føler mange gange ikke, at operationen eller den efterfølgende genoptræningen har hjulpet dem. Disse patienter henvender sig derfor på klinikken for at få råd og vejledning. Patienten bliver grundigt undersøgt og der laves specifikke øvelser og skuldertræning, som kan være med til at afhjælpe patientens smerter i skulderen og det er yderst sjældent, at klinikken ikke formår at hjælpe disse patienter. Klinikken henviser sjældent til operation, da der sjældent er behov for en operation efter endt behandling og/eller skuldertræning.

Vi råder dog patienten til kirurgisk udredning, hvis der er mistanke om en ruptur i enten en sene eller en muskel. Teknikker til behandling: Mulligan Konceptet, McKenzie Konceptet, akupunktur (Danske Fysioterapeuter), specialiseret træning samt kinesiotaping.

Smerter-i-skulder_img1

Smerter-i-skulder_img2

OMRÅDER INDEN FOR FYSIOTERAPI

Ondt i nakken

Vi har specialiseret os indenfor nakke og har derfor – ud fra en grundig undersøgelse – mulighed for at
give korrekte og individuelle nakkeøvelser, som præcis passer ind i patientens behov og formåen for at afhjælpe ondt i nakken eller nakkesmerter.

LÆS MERE

Smerter eller ondt i ryggen

Vi undersøger patienten og ud fra denne undersøgelse, laver vi et specifikt træningsprogram med henblik på at optræne musklerne i ryggen.

LÆS MERE

Smerter i skulder

Vi undersøger patienten grundigt for at finde årsagen på smerterne og på denne måde kan vi behandle årsagen til skuldersmerterne i stedet for kun at symptombehandle.

LÆS MERE

Hovedpine?

Hovedpine ? Der findes mange forskellige former for hovedpine og hovedpine skal er oftest et symptom på, at der er noget galt i kroppen.

LÆS MERE

Genoptræning/Træning

En særlig styrke ved vores klinik er vores individuelle træningsprogrammer. Øvelserne i programmet tager et præcist udgangspunkt i dine behov og forudsætninger og giver dig en unik mulighed for at tage del i din egen behandling.

LÆS MERE

Patient

Fysioterapien har valgt at specialisere sig indenfor nakke-, skulder- og rygproblematikker.
Vi har også mange hovedepine-patienter på klinikken og det er sjældent, at vi ikke kan finde en løsning på deres problemstilling.

LÆS MERE
© Kiropraktisk Klinik - Stengade 6-8 - DK-9000 Aalborg - Tlf: +45 98 13 46 06