SMERTER ELLER ONDT I RYGGEN

Vi ser, på klinikken, mange patienter, som klager over deciderede nakkesmerter som også ofte giver patienten hovedpine. Vi har specialiseret os indenfor nakke og har derfor – ud fra en grundig undersøgelse – mulighed for at ondt-i-nakken
give korrekte og individuelle nakkeøvelser, som præcis passer ind i patientens behov og formåen for at afhjælpe ondt i nakken eller nakke smerter.

På klinikken ser vi ofte folk komme ind med smerter i nakken. Som i stedet viser sig at være et problem i skulderen som giver ondt i nakken.

Derfor kommer mange patienter aldrig helt af med deres smerter i nakken da det viser sig kun at være symptom behandling. På sigt ses der ofte af dette udvikler en sideløbende hovedepine.

Da vi har både nakke, skulder og ryg som fokusområder på klinikken, er der langt større mulighed for faglig udvikling og specialisering – og vi tør godt starte, hvor andre har givet op!

Vi bruger bl.a. følgende teknikker til behandling: Mulligan Konceptet, McKenzie Konceptet, akupunktur (Danske Fysioterapeuter), specialiseret træning samt kinesiotaping

smerter-eller-ondt-i-ryggen_img1

smerter-eller-ondt-i-ryggen_img2

OMRÅDER INDEN FOR FYSIOTERAPI

Ondt i nakken

Vi har specialiseret os indenfor nakke og har derfor – ud fra en grundig undersøgelse – mulighed for at
give korrekte og individuelle nakkeøvelser, som præcis passer ind i patientens behov og formåen for at afhjælpe ondt i nakken eller nakkesmerter.

LÆS MERE

Smerter eller ondt i ryggen

Vi undersøger patienten og ud fra denne undersøgelse, laver vi et specifikt træningsprogram med henblik på at optræne musklerne i ryggen.

LÆS MERE

Smerter i skulder

Vi undersøger patienten grundigt for at finde årsagen på smerterne og på denne måde kan vi behandle årsagen til skuldersmerterne i stedet for kun at symptombehandle.

LÆS MERE

Hovedpine?

Hovedpine ? Der findes mange forskellige former for hovedpine og hovedpine skal er oftest et symptom på, at der er noget galt i kroppen.

LÆS MERE

Genoptræning/Træning

En særlig styrke ved vores klinik er vores individuelle træningsprogrammer. Øvelserne i programmet tager et præcist udgangspunkt i dine behov og forudsætninger og giver dig en unik mulighed for at tage del i din egen behandling.

LÆS MERE

Patient

Fysioterapien har valgt at specialisere sig indenfor nakke-, skulder- og rygproblematikker.
Vi har også mange hovedepine-patienter på klinikken og det er sjældent, at vi ikke kan finde en løsning på deres problemstilling.

LÆS MERE
© Kiropraktisk Klinik - Stengade 6-8 - DK-9000 Aalborg - Tlf: +45 98 13 46 06