PATIENT

Fysioterapien har valgt at specialisere sig indenfor nakke-, skulder- og rygproblematikker.

Vi har også mange hovedepine-patienter på klinikken og det er sjældent, at vi ikke kan finde en løsning på deres problemstilling.

Vi ser ofte patienter, som kommer ind med en skulderproblematik, som i stedet viser sig at være et problem i nakken eller omvendt. Derfor kommer mange patienter aldrig helt af med deres problem, da det kun er symptomerne, der behandles og ikke årsagen. Efter en grundig undersøgelse finder vi årsagen og derefter kan vi behandle årsagen i stedet for at kun at behandle på symptomet.

Idet vi har fokus på specifikke områder som nakke, skulder og ryg, er der langt større mulighed for faglig udvikling og specialisering – og vi tør godt starte, hvor andre har givet op!
Vi tilstræber at holde os a jour med evidensbaserede teknikker indenfor fysioterapi, herunder McKenzie samt Mulligan. Vi mener dog stadig, at forskellige patienter har forskellige behov og vi har derfor valgt at fokusere på flere forskellige manuelle teknikker, som vi fortsat vælger at dygtiggøre os indenfor.

I vores behandling af patienter med hovedpine fokuserer vi på brugen af trigger points samt manuelle teknikker fra Mulligan konceptet. Endvidere kan vi, i disse behandlinger, bruge akupunktur for at reducere smerterne.

Vi tager udgangspunkt i dig og fokuserer derfor også i vores behandling på din træning, kost, søvn og generelle velvære i dagligdagen. Vi ved, at smerter også kan skyldes andet end problematikker i muskler og led og har derfor valgt at tage ovenstående med i vores behandlinger. Derfor vil dit første møde med fysioterapeuten også være baseret på megen information fra både dig og behandleren til brug for at stille den rigtige diagnose at arbejde videre efter.

Biologisk smertehåndtering er også en vigtig grundsten i vores behandling. Dette for at give dig en biologisk forståelse for dine smerter.

Vi samarbejder med andre klinikker, idet det er vigtigt for vores klinik, at vore patienter ikke spilder tiden. Derfor vil vi også henvise dig til andre behandlere eller specialister, hvis klinikkens tiltag ikke formår at afhjælpe dine problematikker.

Vi er bevidste om, at der i fysioterapi er meget fokus på hjemmeøvelser, som vi aldrig får lavet. Derfor tager vi hjemmeøvelserne ned på et niveau, hvor vi alle kan være med – nogle gange helt ned til 3 minutter pr. gang et par gange om ugen.

patient_img1

patient_img2

OMRÅDER INDEN FOR FYSIOTERAPI

Ondt i nakken

Vi har specialiseret os indenfor nakke og har derfor – ud fra en grundig undersøgelse – mulighed for at
give korrekte og individuelle nakkeøvelser, som præcis passer ind i patientens behov og formåen for at afhjælpe ondt i nakken eller nakkesmerter.

LÆS MERE

Smerter eller ondt i ryggen

Vi undersøger patienten og ud fra denne undersøgelse, laver vi et specifikt træningsprogram med henblik på at optræne musklerne i ryggen.

LÆS MERE

Smerter i skulder

Vi undersøger patienten grundigt for at finde årsagen på smerterne og på denne måde kan vi behandle årsagen til skuldersmerterne i stedet for kun at symptombehandle.

LÆS MERE

Hovedpine?

Hovedpine ? Der findes mange forskellige former for hovedpine og hovedpine skal er oftest et symptom på, at der er noget galt i kroppen.

LÆS MERE

Genoptræning/Træning

En særlig styrke ved vores klinik er vores individuelle træningsprogrammer. Øvelserne i programmet tager et præcist udgangspunkt i dine behov og forudsætninger og giver dig en unik mulighed for at tage del i din egen behandling.

LÆS MERE

Patient

Fysioterapien har valgt at specialisere sig indenfor nakke-, skulder- og rygproblematikker.
Vi har også mange hovedepine-patienter på klinikken og det er sjældent, at vi ikke kan finde en løsning på deres problemstilling.

LÆS MERE
© Kiropraktisk Klinik - Stengade 6-8 - DK-9000 Aalborg - Tlf: +45 98 13 46 06