hovedpine

Der findes mange forskellige former for hovedpine og hovedpine skal er oftest et symptom på, at der er noget galt i kroppen. Hovedpine kan groft opdeles i to grupper: En medicinsk behandlet hovedpine En muskuloskeletal behandlet hovedpine Hovedpine som symptom i stedet for en egentlig diagnose har gjort, at der har været stor fokus på behandling af hovedpinepatienter i fysioterapien gennem de sidste 5 år.

I fysioterapien ses der nu behandlingsteknikker, som har stor effekt på hovedpinepatienter. En del af behandlingsteknikkerne kommer fra Mulligan Konceptet, som er en meget velegnet behandling til både hovedpine og svimmelhed. Der er ingen bivirkninger ved behandlingen.

Det er meget vigtigt, at hovedpinepatienter afprøve fysioterapeutisk behandling men de seneste undersøgelser viser, at kun 1-2 % af hovedpinepatienter i Danmark ses i fysioterapien. Vi, i Fysioterapien – Kiropraktisk Klinik Stengade, ser derfor en enorm vigtighed i, at tilses af en fysioterapeut, som har efteruddannelse og stor erfaring indenfor udredning og behandling af hovedpine.

Vi samarbejder med patientens egen læge, hvilket er utroligt gavnligt for behandlingsforløbet. Samarbejdet er også vigtigt for videreudvikling og specialiseringen i behandlingen af hovedpinepatienter.

Hovedpine er i reglen ufarligt men det kan dog i ganske sjældne tilfælde være kroppens ‘alarmklokke’ – derfor: søg straks læge hvis du oplever uforklarlig, pludselig og voldsom hovedpine eller oplever hovedpine efterfulgt af svær opkastning eller bevidsthedssvigt.

hovedpine_img1

hovedpine_img2

OMRÅDER INDEN FOR FYSIOTERAPI

Ondt i nakken

Vi har specialiseret os indenfor nakke og har derfor – ud fra en grundig undersøgelse – mulighed for at
give korrekte og individuelle nakkeøvelser, som præcis passer ind i patientens behov og formåen for at afhjælpe ondt i nakken eller nakkesmerter.

LÆS MERE

Smerter eller ondt i ryggen

Vi undersøger patienten og ud fra denne undersøgelse, laver vi et specifikt træningsprogram med henblik på at optræne musklerne i ryggen.

LÆS MERE

Smerter i skulder

Vi undersøger patienten grundigt for at finde årsagen på smerterne og på denne måde kan vi behandle årsagen til skuldersmerterne i stedet for kun at symptombehandle.

LÆS MERE

Hovedpine?

Hovedpine ? Der findes mange forskellige former for hovedpine og hovedpine skal er oftest et symptom på, at der er noget galt i kroppen.

LÆS MERE

Genoptræning/Træning

En særlig styrke ved vores klinik er vores individuelle træningsprogrammer. Øvelserne i programmet tager et præcist udgangspunkt i dine behov og forudsætninger og giver dig en unik mulighed for at tage del i din egen behandling.

LÆS MERE

Patient

Fysioterapien har valgt at specialisere sig indenfor nakke-, skulder- og rygproblematikker.
Vi har også mange hovedepine-patienter på klinikken og det er sjældent, at vi ikke kan finde en løsning på deres problemstilling.

LÆS MERE
© Kiropraktisk Klinik - Stengade 6-8 - DK-9000 Aalborg - Tlf: +45 98 13 46 06