GENOPTRÆNING/TRÆNING

En særlig styrke ved vores klinik er vores individuelle træningsprogrammer. Øvelserne i programmet tager et præcist udgangspunkt i dine behov og forudsætninger og giver dig en unik mulighed for at tage del i din egen behandling. Behovet for genoptræning/træning er – som vore behandlinger – forskellig fra patient til patient.

Det er vigtigt for os at tage udgangspunkt i dine specielle behov og det er vigtigt at genoptræning/ træningen er tilpasset dig, så du får styrket de muskler, som du har brug for i din dagligdag. Vi bruger derfor tid på at spørge ind til din hverdag, dit job, dine træningsvaner og lignende for at kunne udarbejde et træningsprogram, som passer til netop dine behov.

Udover at tage udgangspunkt i dig som patient, er det også vigtigt for os at have en specialiseret viden om muskelsystemet og bevægeapparatet, idet denne viden er grundlæggende for at kunne tilrettelægge den bedst mulige genoptræning/ træning for dig – ud fra dine behov og forudsætninger. Derfor afsøger vi også fortsat den nyeste viden på området for fortsat at kunne give dig den bedste vejledning indenfor genoptræning/ træning og trivsel.

genoptraening-traening_img

genoptraening-traening_img2

OMRÅDER INDEN FOR FYSIOTERAPI

Ondt i nakken

Vi har specialiseret os indenfor nakke og har derfor – ud fra en grundig undersøgelse – mulighed for at
give korrekte og individuelle nakkeøvelser, som præcis passer ind i patientens behov og formåen for at afhjælpe ondt i nakken eller nakkesmerter.

LÆS MERE

Smerter eller ondt i ryggen

Vi undersøger patienten og ud fra denne undersøgelse, laver vi et specifikt træningsprogram med henblik på at optræne musklerne i ryggen.

LÆS MERE

Smerter i skulder

Vi undersøger patienten grundigt for at finde årsagen på smerterne og på denne måde kan vi behandle årsagen til skuldersmerterne i stedet for kun at symptombehandle.

LÆS MERE

Hovedpine?

Hovedpine ? Der findes mange forskellige former for hovedpine og hovedpine skal er oftest et symptom på, at der er noget galt i kroppen.

LÆS MERE

Genoptræning/Træning

En særlig styrke ved vores klinik er vores individuelle træningsprogrammer. Øvelserne i programmet tager et præcist udgangspunkt i dine behov og forudsætninger og giver dig en unik mulighed for at tage del i din egen behandling.

LÆS MERE

Patient

Fysioterapien har valgt at specialisere sig indenfor nakke-, skulder- og rygproblematikker.
Vi har også mange hovedepine-patienter på klinikken og det er sjældent, at vi ikke kan finde en løsning på deres problemstilling.

LÆS MERE
© Kiropraktisk Klinik - Stengade 6-8 - DK-9000 Aalborg - Tlf: +45 98 13 46 06