BEHANDLER

Mit navn er Karsten Ekmann. Jeg er uddannet professionsbachelor i fysioterapi ved Sundheds CVU Aalborg i 2006. Jeg har fra 2006 – 2008 arbejdet på en privat fysioterapeutisk klinik i Aalborg, hvor jeg specialiserede mig indenfor skulder- og nakkeproblematikker og efterfølgende arbejdede jeg i skulderafdelingen på Aalborg Sygehus Syd, hvor skulder- og nakkeområdet også var mit speciale. Jeg åbnede Fysioterapien – Kiropraktisk Klinik Stengade i starten af 2009, idet jeg ville skabe en klinik, hvor patienten er i centrum. En klinik, hvor kvaliteten er i højsædet og hvor patienten er i fokus. Jeg havde tidligere arbejdet sammen med Kiropraktisk Klinik, og vi blev enige om at udvide vores samarbejde, så vores patienter kunne få gavn af vores tværfaglighed. Vi holder vores fokus på dit problem og ved hjælp af vores tværfaglige samarbejde og fagligt høje niveau, kan vi følge dig og dit behandlingsforløb og sikre, at du undersøges og behandles af den behandler, som kan løse dit problem. Det giver en tryghed for dig og det kalder vi kvalitet i behandlingen. Jeg har givet over 9.000 behandlinger i nakke- og skulderproblematikker og har endvidere stor viden indenfor genoptræning og forebyggelse af skulder- og nakkeskader. Jeg har samarbejdet med fysioterapeut Josef M. Andersen omkring opstart af kurser i Mulligan Konceptet i Jylland og i 2010 udviklede jeg, sammen med KVM-huset, et projekt for sygedagpengemodtagere i en større dansk kommune. Der var tale om et projekt, hvor borgerne blev udredt og trænet med henblik på at få en større procentdel tilbage på arbejdsmarkedet igen. I 2010/2011 testede og trænede jeg den gruppe soldater, som skulle af sted med Siriuspatruljen til Grønland og jeg har været tilknyttet det Danske Jægerkorps siden 2009. I Jægerkorpset arbejder jeg i øjeblikket med at teste, vejlede og træne alle nye jægersoldater, som er kommet gennem nåleøjet og jeg underviser også på Jægerkorpsets for-kursus i funktionel træning og skades forebyggelse.

Du kan læse mere om mig på Fysioterapeutenaalborg.dk.

Min efteruddannelse er fokuseret inden for: Mckenzie konceptet. Mulligan konceptet. Kinesio Taping. Akupunktur. Funktionel træning. Nerve mobilisering og Kognitiv biologisk smerte forståelse.

behandler_img2

OMRÅDER INDEN FOR FYSIOTERAPI

Ondt i nakken

Vi har specialiseret os indenfor nakke og har derfor – ud fra en grundig undersøgelse – mulighed for at
give korrekte og individuelle nakkeøvelser, som præcis passer ind i patientens behov og formåen for at afhjælpe ondt i nakken eller nakkesmerter.

LÆS MERE

Smerter eller ondt i ryggen

Vi undersøger patienten og ud fra denne undersøgelse, laver vi et specifikt træningsprogram med henblik på at optræne musklerne i ryggen.

LÆS MERE

Smerter i skulder

Vi undersøger patienten grundigt for at finde årsagen på smerterne og på denne måde kan vi behandle årsagen til skuldersmerterne i stedet for kun at symptombehandle.

LÆS MERE

Hovedpine?

Hovedpine ? Der findes mange forskellige former for hovedpine og hovedpine skal er oftest et symptom på, at der er noget galt i kroppen.

LÆS MERE

Genoptræning/Træning

En særlig styrke ved vores klinik er vores individuelle træningsprogrammer. Øvelserne i programmet tager et præcist udgangspunkt i dine behov og forudsætninger og giver dig en unik mulighed for at tage del i din egen behandling.

LÆS MERE

Patient

Fysioterapien har valgt at specialisere sig indenfor nakke-, skulder- og rygproblematikker.
Vi har også mange hovedepine-patienter på klinikken og det er sjældent, at vi ikke kan finde en løsning på deres problemstilling.

LÆS MERE
© Kiropraktisk Klinik - Stengade 6-8 - DK-9000 Aalborg - Tlf: +45 98 13 46 06