Error
  • The template for this display is not available. Please contact a Site administrator.

Smerter i skulder

Vi ser ofte patienter, som oplever smerter i skulderen. Der kan være tale om en frossen skulder / kold skulder eller en egentlig skulderskade, som alle medfører skuldersmerter.

Vi ser dog også patienter med udefinerbare smerter i skulderen og vi oplever mange gange, at der er tale om et problem i nakken i stedet.

Vi undersøger patienten grundigt for at finder årsagen på smerterne og på denne måde kan vi behandle årsagen til skuldersmerterne i stedet for kun at symptombehandle.

Vi ser endvidere flere og flere patienter med smerter i skulderen, som henvender sig klinikken for at blive udredt i forhold til, om en egentlig operation vil gavne dem. En del patienter har allerede været gennem en skulderoperation, men patienten føler mange gange ikke, at operationen eller den efterfølgende genoptræningen har hjulpet dem. Disse patienter henvender sig derfor på klinikken for at få råd og vejledning.

Patienten bliver grundigt undersøgt og der laves specifikke øvelser og skuldertræning, som kan være med til at afhjælpe patientens smerter i skulderen og det er yderst sjældent, at klinikken ikke formår at hjælpe disse patienter.

Klinikken henviser sjældent til operation, da der sjældent er behov for en operation efter endt behandling og/eller skuldertræning. Vi råder dog patienten til kirurgisk udredning, hvis der er mistanke om en ruptur i enten en sene eller en muskel.

Teknikker til behandling: Mulligan Konceptet, McKenzie Konceptet, akupunktur (Danske Fysioterapeuter), specialiseret træning samt kinesiotaping.